Kylian Mbappé scoret søndag. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB

PSGs stjernegalleri kjørte over Lyon – Mbappé ledet an

Kylian Mbappé scoret to ganger da Paris Saint-Germain på enkelt vis slo Lyon 4–1 i fransk fotball søndag.

Av NTB | 03.09.2023 22:44:48

Sport: Én superomgang var nok for Mbappé og lagkameratene på bortebane. Ved pause sto det nemlig allerede 4-0.

Mbappé innledet selv målshowet da gjestene fikk straffespark allerede etter fire minutters spill. Deretter doblet backen Achraf Hakimi ledelsen, før sommersigneringen Marco Asensio satte inn kampens tredje fulltreffer.

Asensio ble hentet til den franske hovedstaden fra Real Madrid nylig. Søndag var han foretrukket som midtspiss foran en annen nyervervelse, Gonçalo Ramos.

Rett før pause satte Mbappé inn sitt andre mål for kampen. Da var oppgjøret i realiteten vunnet for gjestene.

Etter pause tok PSG foten av gasspedalen. Da reduserte Corentin Tolisso på straffe for Lyon.