Menu
Ole Sæter sier at det var en krampe som gjorde at han måtte av banen mot Crusaders. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sæter mister helgens kamp mot Haugesund: – Det går ikke

Rosenborgs angrepsvåpen Ole Sæter var optimistisk etter at han måtte av banen med skade mot Crusaders, men må likevel stå over helgens møte med Haugesund.

Av NTB | 04.08.2023 13:33:22

Sport: – Det går ikke. Vi må skille mellom om det er en sliten muskel eller om det er en skade, sier RBK-lege Olav Aas til VG fredag.

Sæter var imidlertid optimistisk da han møtte TV 2 før fredagens trening:

– Det skal være en krampe. Muskulaturen min er veldig, veldig sliten. Jeg har vært ute lenge, og jeg har egentlig blitt tvunget direkte inn i det og spilt alt som er. Jeg merker at jeg er sliten, men dette er ikke noe alvorlig, sa Sæter.

Spissen var ute i de elleve første kampene av sesongen med en lårskade, men har kommet knallsterkt tilbake med fem mål på de seks siste kampene.

Isak Thorvaldsson fikk seg også en smell mot Crusaders og måtte forlate banen med en blodsprengt nese. Etter oppgjøret opplyste han til Adressa at det ikke dreide seg om en hjernerystelse, men en brukket nese.

Overfor TV 2 utdyper han situasjonen og kommer med en oppløftende melding:

– Jeg var litt redd, men jeg var så glad for at jeg scoret og at jeg var tilbake på banen. Jeg tenkte ikke så mye på det, jeg ville bare at vi skulle vinne. Det er første gang jeg har brukket noe. Det var vondt da, men det er ikke vondt lenger nå.

(©NTB)

Flere nyheter: