Menu
Mange nordmenn lengter etter sol og varme. FOTO: NTB / Apollo / Pressemelding

Rutefly til Kreta og daglige avganger til Mallorca

Apollo fortsetter satsingen på charterreiser fra Haugesund til Kreta - og lanserer pakkereiser med rutefly til destinasjonen. Det blir i sommer også daglige flyavganger til Mallorca via Oslo.

Av Egil M Solberg | 04.01.2023 08:06:27

Flyplass: Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge, melder Apollo i en pressemelding.

Beregninger gjort av reisearrangøren viser at 6 av 10 charterreiser fra Norge i sommer vil gå til Hellas – og Kreta ser nok en gang ut til å bli sommerens mest populære reisemål.

– Kreta er og forblir storfavoritten fra hele landet, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her finnes virkelig noe for enhver smak, uavhengig av om man reiser med eller uten barn, vil fylle kofferten med aktiviteter og opplevelser eller bare koble fullstendig av i vakre omgivelser, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Direkte fra Karmøy

Fra Karmøy lufthavn flyr Apollo direkte til øyas populære vestkyst hver lørdag fra 16. juni til 4. august.

Totalt vil man kunne reise til mer enn 10 ulike feriebyer – deriblant populære Chania, allsidige Rethymnonkysten, barnevennlige Platanias, Agia Marina og Agii Apostoli og tilbakelente Kolymbari.

Øyas enorme mangfold vises også i reisearrangørens hotellprogram. Blant de over 100 ulike hotellene man kan velge imellom finner man nemlig flere av Apollos mest populære konsepthoteller; for både familier, par og treningsentusiaster.

Mallorca fra Karmøy

I tillegg til den tradisjonelle charterreisen til Kreta lanserer Apollo også pakkereiser med rutefly fra Haugesund til Mallorca i sommer.

Selve flyreisen innebærer en mellomlanding i Oslo, men til gjengjeld blir det avreiser hver eneste dag i uken gjennom hele sesongen – og man kan velge mellom flere ulike reiselengder!

– Disse pakkereisene blir stadig mer populære, spesielt fra distriktene fordi det åpner for en helt unik fleksibilitet for de reisende. I tillegg til at man får flere avreisedager og reiselengder å velge imellom er man selvfølgelig også beskyttet av pakkereiseloven da man bestiller hele reisen samlet gjennom oss, forklarer Rivera.

Flere nyheter: