Menu
Mandag morgen kjørte en russebil med fem personer av veien på E39 ved Flekkefjord. Tre personer ble innledningsvis betegnet som alvorlig skadd, men tirsdag morgen blir alle omtalt som alvorlig skadd, ifølge politiet. Foto: Anette Larsen Aass / Avisen Agder / NTB

Russebil-ulykken: Fem personer betegnes som alvorlig skadd

Alle de fem passasjerene i russebilen som mandag morgen kjørte av veien i Flekkefjord i Agder, betegnes som alvorlig skadd, opplyser politiet.

Av NTB | 02.05.2023 10:14:35

Medisin og helse: – De fem personene er innlagt på ulike sykehus, sier etterforskningsleder Tove Glendrange i Agder politidistrikt til TV 2.

Det er foreløpig for tidlig å si noe om hvorvidt de fem passasjerene er utenfor livsfare.

– Når det gjelder årsaken til ulykken, er det for tidlig å si noe om dette per nå, sier etterforskningslederen.

Mandag morgen like før klokka 6 kjørte en russebil med fem personer av veien på E39 ved Flekkefjord. Tre personer ble innledningsvis betegnet som alvorlig skadd, men tirsdag morgen blir alle omtalt som alvorlig skadd, ifølge politiet. De fem er i alderen 18 til 19 år.

Politiet er ikke kjent med at det har vært vitner til selve ulykken, men har avhørt én av passasjerene i bilen. Ingen har så langt status som siktet.

– Vi ønsker tips dersom noen har informasjon som er av interesse for politiet, sier Glendrange.

Mandagens ulykke kommer bare noen uker etter to andre alvorlige ulykker i regionen. En i Moi, hvor to tenåringer omkom, og en på E39 ved Drangsdalen, der en ung mann døde.

Passasjerene ble fløyet til sykehus i Kristiansand, Stavanger og Bergen. Personen som var innlagt på Sørlandet sykehus, er siden flyttet til Ullevål sykehus i Oslo, skriver Fædrelandsvennen.

Statens vegvesen sin ulykkesberedskapsgruppe og politiets kriminalteknikere har undersøkt ulykkesstedet. Havarikommisjonen er også orientert om ulykken, og direktør William J. Bertheussen sier de vil ta en vurdering tirsdag formiddag på om de skal gjøre undersøkelser.

Flere nyheter: