Menu
Uwe Rösler får kritikk i Danmark. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Rösler får kritikk av egen klubb: – Representerer ikke hva AGF står for

Norgesvenn Uwe Rösler får hard kritikk av egen klubbdirektør etter at AGF spolerte Brøndbys gulljakt søndag kveld.

Av NTB | 27.05.2024 10:04:16

Sport: Röslers AGF vant 3–2 over Brøndby, som dermed mister tittelen i sesongens siste kamp. Etter oppgjøret irriterte den tidligere eliteserietreneren på seg Brøndby-supporterne.

Rösler gestikulerte mot langsiden fylt med Brøndby-fans og ropte høyt, før tyskeren gikk rett i garderoben. Det resulterte i større bråk på sidelinjen.

Brøndbys reservekeeper Thomas Mikkelsen løp direkte mot tyskeren og måtte holdes tilbake av en stor gruppe mennesker.

Reaksjonen fra AGF-treneren har heller ikke falt i god jord hos egen sjef. Klubbdirektør Jacob Nielsen beklaget tyskerens opptreden.

– Jeg synes det var upassende. Det representerer ikke hva AGF står for, og det vil jeg beklage. Jeg har hatt en samtale med Uwe, men jeg holder det vi snakket om mellom ham og meg, sa AGF-direktøren.

Rösler avviser selv at han bevisst hoverte foran Brøndby-supporterne.

– Jeg gestikulerte ikke til noen Brøndby-fans. I fotball må vi også kunne vise følelsene våre. Jeg bare ropte «ja» og jublet over at vi vant kampen. Det var ikke en melding rettet mot Brøndby-fansen, sa AGF-treneren.

Han gikk umiddelbart ned i spillertunnelen etter kampen, og registrerte derfor ikke opptøyene som pågikk bak ham, forklarer han videre.

Rösler har tidligere trent eliteserieklubbene Lillestrøm, Viking og Molde.

(©NTB)