Menu
Kjetil Rekdal og Rosenborg stengte treningen for presse og supportere. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Rosenborg stenger treningen før «den ekstremt viktige kampen»: – Blir kjekt å trene i ro

Rosenborg stengte lørdagens trening for presse og supportere. Ifølge trener Kjetil Rekdal er søndagens oppgjør mot HamKam «ekstremt viktig».

Av NTB | 03.06.2023 15:08:59

Sport: – Vi ønsker ikke at startelleveren vår skal stå i mediene slik at motstanderen får vite om den, også er det veldig mye styr akkurat nå, sier Rekdal til Adresseavisen.

Rosenborg-treneren presiserer imidlertid at det ikke er han som har tatt avgjørelsen og understreker at de ikke ønsker å gjøre det til en vane.

– Å få trene i ro og fred uten å bli bombardert med spørsmål, kan være litt befriende. Når situasjonen er som den er, må vi lete etter marginer. Om det fungerer, blir det spekulativt å si noe om. Det ligger heller ingen dramatikk i valget, sier treneren.

Rekdals Rosenborg har slitt stort denne sesongen. Med fire tap og én seier på de siste fem er klubben nede på 11.-plass i Eliteserien. Situasjonen ble heller ikke noe bedra da de røk ut av cupen mot Stjørdals-Blink.

Treneren poengterer at det er primært pressen som er en utfordring, og ikke supporterne. Søndag møter de HamKam på hjemmebane, i det som kan bli en avgjørende kamp for Rekdals videre eksistens i klubben.

– Det blir kjekt å trene i ro før den ekstremt viktige kampen, uten at alt står i mediene og blir spredt rundt, sier han.

(©NTB)