Ola Solbakken greide ikke hjelpe Roma til seier mot Salernitana. Foto: Alessandra Tarantino / AP Photo / NTB

Roma snublet mot Salernitana – sjette på rad uten seier i Serie A

José Mourinho og Roma spilte 2-2 mot Salernitana på Stadio Olimpico mandag. Etter nok en enpoenger risikerer klubben å gå glipp av europaligaspill neste sesong.

Av NTB | 22.05.2023 20:48:52

Sport: Mandagens kamp var Romas sjette på rad uten seier i hjemlig serie. Forrige trepoenger kom hjemme mot Udinese 16. april.

Etter mandagens uavgjortresultat er Roma nede på en sjetteplass i ligaen. Opp til Atalanta er det ett poeng, mens Milan befinner seg tre poeng foran der igjen.

Ett poeng bak Roma truer Juventus. Storklubben ble straffet med ti poengs trekk i serien mandag.

Roma trenger dermed seirer mot Fiorentina (b) og Spezia (h) i sine to siste kamper for å sikre seg europaligaspill neste sesong. Klubben kan likevel sikre seg mesterligaspill hvis de vinner europaligafinalen mot Sevilla 31. mai.

Antonio Candreva scoret kampens første på vakkert vis. Stephan El Shaarawy utlignet like etter hvilen, før Boulaye Dia ble matchvinner snaue ti minutter senere.

Ola Solbakken startet kampen for Roma, men ble byttet ut for Lorenzo Pellegrini i pausen. Emil Bohinen fikk en sjelden start for Salernitana i oppgjøret, mens Erik Botheim kom på banen med snaue kvarteret igjen å spille.