José Mourinho ble utvist da Roma røk for Cremonese tirsdag kveld. Foto: Spada / LaPresse via AP / NTB

Roma med sjokktap mot tabelljumboen – Pogba endelig i spill for Juventus

Roma og Ola Solbakken røk på et overraskende 1-2-tap borte mot Cremonese i den italienske toppdivisjonen tirsdag.

Av NTB | 28.02.2023 23:05:40

Sport: Cremonese hadde før tirsdagens oppgjør ikke vunnet én eneste kamp i serien denne sesongen og kunne til slutt juble for tre uhyre viktige poeng i bunnstriden i Serie A.

For Roma ble det derimot et tungt poengtap i kampen om mesterligaplassene i Serie A. Klubben er dermed poenget bak byrival Lazio og innehar femteplassen på tabellen.

Roma-trener José Mourinho ble utvist i starten av andre omgang og måtte se resten av det pinlige tapet fra tribunen.

Solbakken, som ble matchvinner mot Verona forrige helg, ble byttet inn i det 63. minutt, men greide ikke å gjøre seg gjeldende i oppgjøret.

Hjemmelaget tok føringen ved Frank Tsadjout etter 17 minutters spill, før Leonardo Spinazzola utlignet 71 minutter inn i oppgjøret. Seier sikret likevel Daniel Ciofani da han scoret på straffe i det 83. minutt.

Roma møter Juventus i neste seriekamp søndag.

I tirsdagens kveldskamp gikk Juventus seirende ut av lokalderbyet mot Torino. Torino tok ledelsen både en og to ganger, før Gleison Bremer sendte «Den gamle dame» i føringen 20 minutter før full tid. Ti minutter senere fastsatte Adrien Rabiot sluttresultatet til 4-2.

Paul Pogba var tilbake på banen igjen i oppgjøret etter skademarerittet. Franskmannen hadde ikke spilt for Juventus etter overgangen fra Manchester United i sommer.