Menu
Rolf Nereng, tidligere personlig medierådgiver for blant andre Kjell Inge Røkke og Bjørn Dæhlie, blir nå assosiert partner i Geelmuyden Kiese. Foto: Vidar Ruud / NTB

Rolf Nereng (74) tilbake i Geelmuyden Kiese etter 24 år

Rolf Nereng, tidligere personlig medierådgiver for blant andre Kjell Inge Røkke og Bjørn Dæhlie, blir nå assosiert partner i Geelmuyden Kiese.

Av NTB | 04.08.2023 10:33:41

Kultur og underholdning: «Rolf Nereng er en av landets mest erfarne medierådgivere», skriver Geelmuyden Kiese i en pressemelding.

For Nereng blir dette et gjensyn med byrået der han var rådgiver og partner i perioden 1994 og 1999. Etter at han sluttet der, har han jobbet som uavhengig medierådgiver.

– Det er flott å ha fått Rolf Nereng tilbake i GK igjen. Han er et godt eksempel på vår tid hvor man i godt voksen alder fortsatt ønsker å bidra i nærings- og organisasjonslivet. Vi ser fram til å kunne benytte hans omfattende erfaring og strategiske kompetanse, sier Severin Roald, som er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese i Norge.

Nereng har en lang karriere innen journalistikk og kommunikasjon, blant annet som journalist i VG og Dagbladet og som rådgiver for en rekke kunder innen næringsliv, politikk og idrett.

Han er mest kjent som mangeårig medierådgiver for Kjell Inge Røkke og for langrennslandslagene i Skiforbundet.

(©NTB)

Flere nyheter: