Menu
Daglig Leder Jostein Sivertsen i Kolstad under pressekonferanse med Kolstad Håndball på Kolstad Arena. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Kolstad har ansatt to nye medarbeidere: – Kan ikke spare oss til suksess

Kolstad er hardt presset økonomisk. Nå har håndballklubben gjort to nye ansettelser i jakten på å skaffe flere inntekter, melder Adresseavisen.

Av NTB | 04.08.2023 10:43:13

Sport: Kolstads markedssjef Vegard Selven opplyser til avisen at det vil starte en kommersiell sjef i klubben fra 1. september.

Kolstad har måttet gjennomføre lønnskutt blant spillerne, og Det europeiske håndballforbundet (EHF) ser videre på klubbens økonomiske situasjon. EHF har opplyst at rettslige skritt kan bli aktuelt.

– Med en slik ambisiøs satsing kan vi ikke spare oss til suksess. Kommersiell sjef blir en svært viktig ressurs som skal bidra til å generere nye inntekter til kubben. Alle i klubben er omforent med dette. Vi skal skape verdier både for næringslivet og publikum, sier Selven til Adresseavisen.

Daglig leder Jostein Sivertsen opplyser til NTB at navnet på den nye kommersielle sjefen blir kunngjort snart. Ulrikke Rye Josefsen er i tillegg ansatt i en 40 prosents stilling for å styre klubbens sosiale medier.

I juni fikk trønderklubben frikort til å delta i Champions League kommende sesong.

(©NTB)