Menu
Ulrikke Eikeri røk ut av Roland-Garros onsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Roland-Garros-finalen i mixed double glapp for Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri og argentinske Maximo Gonzalez greide ikke å ta seg til finalen i mixed double i Roland-Garros. Semifinalen endte med tap tross en god start.

Av NTB | 05.06.2024 20:13:06

Sport: Duoen røk for tyske Laura Siegemund og franske Edouard Roger-Vasselin i semifinalen på den røde grusen i Paris. Eikeri og Gonzalez tapte til slutt kampen 7-6 (7-2), 2-6, 7-10 etter nærmere to timer spilt.

Eikeri får dermed ikke muligheten til å revansjere finaletapet i samme turnering for to år siden. Da spilte hun sammen med nederlandske Joran Vliegen.

I finalen møter Siegemund og Roger-Vasselin amerikanske Desirae Krawczyk og britiske Neal Skupski. Kampen spilles allerede torsdag.

Den norsk-argentinske duoen brøt motstanderne allerede i det tredje gamet onsdag, men greide ikke å holde eget servegame like etterpå.

Duoene holdt tritt med hverandre i de neste gamene, og settet måtte avgjøres i tiebreak. Der fikk Eikeri og Gonzalez et tidlig overtak og sikret settseieren.

Siegemund og Roger-Vasselin brøt i det tredje gamet i sett to, før de også brøt det sjuende. Det sikret dem til slutt settseier, og det hele skulle avgjøres i tiebreak.

Der var den tysk-franske duoen sterkest og tok seg til finale.

Eikeri og Gonzalez spilte bare to kamper på veien til semifinalen. Tirsdag slo de japanske Miyu Kato og tyske Timo Pütz i kvartfinalen.

Det var Eikeris andre kamp for dagen. Tidligere tirsdag røk hun og hennes estiske makker Ingrid Neel ut av kvinnenes doubleturnering.

(©NTB)