Menu
Ringnes bryggerier er en av flere bedrifter som har vært rammet av streiken. Foto: Annika Byrde / NTB

Ringnes planlegger å starte produksjonen igjen allerede torsdag kveld

Ringnes er et av flere bryggerier som har vært rammet av streiken siden mandag. Nå planlegger de produksjon allerede fra torsdag.

Av NTB | 20.04.2023 16:54:08

Arbeidsliv: – Vi har ikke oversikt over hvor mye varer som har vært solgt, men alle som har vært i butikkene, har sett at det har begynt å tynnes ut med både øl og brus, sier kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard i Ringnes til NTB.

Bruusgaard sier at da produksjonen ble stanset på mandag klokka 6, så ble også all utkjøring av varer stanset.

– Nå planlegger vi oppstart av produksjonen igjen allerede i kveld og er i gang med å kalle inn ansatte. Det vil ta noen timer før produksjonen er i gang igjen, men vi er veldig glade for å kunne starte produksjonen av øl og brus igjen.

Leder for kommunikasjon og bærekraft i Hansa, Stina Kildedal-Johannessen, sier til NTB at de ennå ikke kan svare direkte på når deres produksjon starter igjen.

– Vi blir nødt til å se på bemanningen først, men vil sette i gang så fort som mulig. Vi synes det er en veldig gledelig nyhet at våre medarbeidere nå kan komme tilbake på jobb igjen, slik at vi kan levere varer til de fine dagene som vi har foran oss.

Heller ikke Hansa har tall på hvordan streiken har påvirket deres varelevering.

– Vi har prøvd å fordele de varene vi har hatt mulighet til å sende ut, slik at ingen, verken serveringssteder eller restauranter, har gått tomme.

(©NTB)

Flere nyheter: