Menu
Holger Rune er klar for kvartfinale i ATP-turneringen i München, der han er tittelforsvarer. Foto: Sven Hoppe, DPA via AP / NTB

Holger Rune videre i München – Zverev utslått på fødselsdagen

Toppseedede Holger Rune tok seg til kvartfinale i ATP-turneringen i München torsdag, men alle de tyske hjemmehåpene er utslått før helgen.

Av NTB | 20.04.2023 16:54:18

Sport: Blant dem er Alexander Zverev, som på sin 26-årsdag måtte se seg slått 7-6 (7-2), 6-4 av den relativt ukjente australieren Christopher O’Connell. Zverev hadde sterk støtte fra publikum som trosset det kjølige været, men greide ikke å gi dem noe å juble for.

Rune, som er tittelforsvarer i turneringen, bidro også til å rense oppsettet for tyskere da han slo Yannick Hanfmann 6-3, 6-4.

– Jeg er fra Danmark, så jeg er vant til kjølig vær, sa 19-åringen om forholdene. Rune tok sin aller første ATP-tittel i fjorårets utgave av turneringen. Han har klatret til karrierebeste 7.-plass på rankingen.

Oscar Otte og Daniel Altmaier var de to siste tyskerne som skuffet hjemmefansen med å forsvinne ut av turneringen allerede torsdag. Tidligere er også Jan-Lennard Struff, Max Hans Rehberg og Marko Topo utslått.

Rune møter Cristian Garín i kvartfinalen fredag.

(©NTB)