Vinicius Junior (i midten) scoret for Real Madrid mot Juventus onsdag. Foto: John Raoux / AP Photo / NTB

Real-nederlag i «generalprøven» – Vinicius målscorer i tap for Juventus

Real Madrid fikk det tøft i siste treningskamp før La Liga-sesongen sparkes i gang. Mot Juventus endte det 1-3 etter to tidlige italienske scoringer.

Av NTB | 03.08.2023 07:53:07

Sport: Juve-spissen Moise Kean brukte bare 49 sekunder på å sette kampens første. Da 20 minutter var spilt noterte også Timothy Weah, sønn av fotballegenden George Weah, seg på listen over målscorere.

Scoringen var hans første for klubben etter overgangen fra Lille denne sommeren. Weston McKennie sto for den målgivende pasningen, og det helamerikanske målet var populært blant de 63.500 fremmøtte tilskuerne.

Jude Bellingham var igjen en del av startelleveren for et Real Madrid-lag som slet med å henge med i første del av kampen. Sju minutter før pause greide de likevel å heve spillet sitt, og Vinicius Junior satte inn reduseringen.

Los Blancos jaget utligningen, men kampen endte isteden 3-1 da Dusan Vlahovic trygget inn seieren på overtid.

Onsdagens kamp var Madrids siste treningskamp før sesongstarten 12. august. Da møter de Athletic Bilbao på bortebane.

Juventus sesongåpner borte mot Udinese 20. august.