Marcus Rashford (t.h.) sikret seier hjemme over Brentford. Foto: Dave Thompson / AP Photo / NTB.

Rashford-mål da Manchester United fikk revansje mot Brentford – Newcastle knuste West Ham 5-1 borte

Marcus Rashford sikret 1-0-seier for Manchester United og Brentford i Premier League onsdag kveld.

Av NTB | 05.04.2023 23:04:16

Sport: Dermed fikk «De røde djevlene» endelig revansjert det smertefulle 0-4-tapet i starten av sesongen.

Det var etter 27 minutter spill at den engelske landslagsspilleren banket vertene i ledelsen etter Antony slo et innlegg inn til Marcel Sabitzer, som stusset ballen videre til Rashford.

Målet er britens ellevte siden VM-pausen i november. Det er flest av alle i Premier League og bare Napolis Victor Osimhen har scoret fler i topp-fem ligaene, med tolv nettkjenninger.

Manchester United fikk en marerittstart på sesongen under Erik ten Hag da de først tapte 1-2 hjemme på Old Trafford mot Brighton, før de røk 0-4 borte mot Brentford.

Ten Hag gjorde imidlertid fire bytter fra det oppgjøret til onsdagens hjemmeseier.

I kampen mellom West Ham og Newcastle var det gjestene som var fullstendig overlegne. Callum Wilson (to mål), Joelinton (to mål) og Alexander Isak sikret 5-1-seier på bortebane. Kurt Zouma scoret vertenes eneste mål.

Dermed beholder Newcastle 3.-plassen i ligaen med bedre målforskjell enn Manchester United. Arsenal topper tabellen foran Manchester City.