Kåre Ingebrigtsen og hans Ranheim er ubeseiret i 1. divisjon. Lørdag ble det 2-1 over Bryne. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Ranheim til tabelltopp etter seier over Bryne

Ambisiøse Ranheim med Kåre Ingebrigtsen som trener har åpnet sesongen perfekt med seks poeng av seks mulige. Laget snudde hjemme mot Bryne og vant 2-1.

Av NTB | 15.04.2023 17:04:19

Sport: Ruben Alte og Arne Gunnes scoret målene for Ranheim, mens Abel Stensrud satte Brynes mål.

Både Ranheim og Bryne åpnet med seier forrige helg.

Gjestene fra Jæren fikk en flott start på kampen. Etter et drøy kvarter fikk Stensrud stå umarkert inne i feltet og banket ballen i mål etter at Christian Landu Landu hadde tråklet seg gjennom et stillestående Ranheim-forsvar.

Ruben Alte viste fram skuddfoten da han utlignet til 1-1 etter 34 minutter med et flott langskudd. Kort etter pause leverte hjemmelaget effektiv angrepsfotball. Sivert Solli gikk fram på siden og fikk lagt inn i feltet hvor Arne Gunnes bredsidet ballen i mål.

Gjestene hadde mange gode muligheter til utligning mot slutten av kampen, men hjemmelaget kunne puste lettet ut etter at de massive presset endte uten flere scoringer.

Sogndal spilte uavgjort i seriepremieren og tok imot Sandnes Ulf på Fosshaugane. Gjestene, som startet med 4-1 over Skeid, var en snau uke i serietopp. Lørdag vant Sogndal 1-0.

Sondre Ørjasæter curlet ballen i mål med et flott langskudd etter en drøy halvtime. Sandnes Ulf-spillerne ville at dommeren skulle blåse for en skadd spiller liggende på banen.

Tross for press fra gjestene mot slutten ble det tre fortjente poeng til Sogndal.