Cecilie Fiskerstrand og LSK Kvinner spilte uavgjort mot Brann på hjemmebane lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Målløst mellom LSK Kvinner og Brann – RBK forlenget seiersrekken

Til tross for flere stolpetreff ble det ingen mål i storkampen mellom LSK Kvinner og Brann i Toppserien lørdag. Emilie Joramo ga Rosenborg 1-0 over Røa.

Av NTB | 15.04.2023 17:04:36

Sport: Brann vant alt som var å vinne sist sesong og hadde seiret i begge sine første kamper i årets toppseriesesong. Lørdag greide de ikke å score mot LSK-lag som selv yppet seg ved flere anledninger.

Emma Stølen Godø var svært nær scoring for LSK i første omgang, men headingen fra kloss hold ble mesterlig reddet av Aurora Mikalsen og gikk i stolpen.

Fem minutter før slutt traff ballen igjen i treverket for hjemmelaget. Mimmi Löfwenius dro seg inn i feltet og avsluttet mot nærmeste hjørne, men ballen traff innsiden av stolpen og trillet ut igjen.

Uavgjortresultatet gjør at Rosenborg hopper opp på tabelltopp med sin 1-0-seier over Røa. Der ble Emilie Joramo matchvinner etter 13 minutter. RBK har vunnet alle sin tre første kamper.

Melissa Bjånesøy ble kampens spiller med to mål da Stabæk slo Lyn 2-0 på bortebane, mens Åsane slo Arna-Bjørnar 2-0 i derbyet. Synne Bjørnebøle og Kaja Karlsen scoret målene.

LSK Kvinner møter Arna-Bjørnar neste runde før en ny storkamp mot Rosenborg venter. Brann har Avaldsnes borte før de skal møte Vålerenga på hjemmebane.