Menu
Henrik Andreas Krog i Oslo politidistrikt opptrådte i juni på et av Norgesdemokratenes nettsteder. Skjermbilde: Filter Nyheter

Politimann anklager norske politikere for å dekke over «massemord» i video

I et videointervju med et medlem av Norgesdemokratene går en politimann i Oslo politidistrikt hardt ut og beskylder norske politikere for å skjule «massemord».

Av NTB | 03.07.2024 13:36:05

Kriminalitet og rettsvesen: Politibetjenten mener at mellom 4000 og 7000 nordmenn er «drept av vaksinen» etter utbruddet av koronaviruset, og at mektige personer her til lands nå skjuler sannheten om det han beskriver som et «massemord» i strafferettslig forstand, skriver Filter Nyheter om videoen.

Uttalelsen kom i et videointervju med sentralstyremedlem Marlén Elvin i Norgesdemokratene, i juni. Intervjuet ble publisert hos det nyetablerte nettstedet Uten Filter, som kaller seg selv et nettsted med en «nasjonalkonservativ profil».

«Dette er et sanksjonert massemord, av norske ledere og leger og akademikere og presse og veldig mange nordmenn. Det er sanksjonert, så da gjør ikke politiet noe med det heller», sier han i samtalen med Elvin.

Ingen uavhengig forskning eller faktabaserte undersøkelser indikerer at koronavaksinen er årsak til et høyt antall dødsfall i Norge. Det tar imidlertid politimannen til inntekt for at en svært lang rekke samfunnsaktører dekker over «massemordet», skriver Filter Nyheter.

– Oslo politidistrikt ble gjort kjent med filmen forut for at Filter Nyheter tok kontakt, og vi følger opp dette internt, skriver konstituert leder Rune Berge ved stab for HR og HMS, i en epost.

I et tilsvar til Filter Nyheter skriver politimannen at han mener nettstedet både misforstår noen av problemstillingene og «vrir fokuset over til mer sekundære temaer» enn det han kaller en «medisinsk skandale av historiske proporsjoner», og at publikum heller bør se den omtalte videoen selv.

(©NTB)

Flere nyheter: