Menu
Politiet undersøker en hendelse i parkeringshuset ved Grorud senter der en kvinne skal ha blitt utsatt for vold og kjørt bort fra stedet i en bil. Foto: Lise Åserud / NTB

Politiet: Kontroll på mann og kvinne etter voldshendelse i Oslo

Politiet har kontroll på en mann og en kvinne etter at kvinnen ble utsatt for vold ved Grorud senter i Oslo og kjørt bort fra stedet i en bil.

Av NTB | 23.03.2023 19:04:15

Kriminalitet og rettsvesen: – De ble stanset på Tåsen i bilen vi søkte etter. Vi jobber med å få klarhet i skadeomfang og hva som har skjedd, skriver politiet i en oppdatering.

Klokken 17.30 fikk politiet melding om at en kvinne var utsatt for vold og kjørt vekk fra stedet i en bil. Hendelsen skjedde ved parkeringshuset under Grorud senter i Oslo.

Det er ukjent skadeomfang på kvinnen, men hun skal ha vært utsatt for slag i ansiktet, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB. Kvinnen blødde fra ansiktet, opplyser politiet.

– Vi vet ikke graden av tvang og vet da heller ikke hvor alvorlig dette er med tanke på frihetsberøvelse, skrev politiet i en pressemelding rundt klokken 18.20.

Det var et vitne som varslet om hendelsen, opplyser operasjonslederen.

(©NTB)

Flere nyheter: