Menu
Chelsea-manager opplever tøffe dager og har kommet skjevt ut i Premier League. Foto: Kin Cheung / AP / NTB.

Pochettino forstår Chelsea-fansens frustrasjon

Chelsea-manager Mauricio Pochettino (51)) skylder blant annet på mange skader når han skal forklare klubbens svake innledning på Premier League-sesongen.

Av NTB | 18.09.2023 07:52:32

Sport: Det murres høylytt blant fansen på Stamford Bridge. Søndag ble det 0-0 borte mot Bournemouth. For andre gang på rad gikk Chelsea målløs av banen. I forrige kamp ble det 0-1-tap hjemme for Nottingham Forest.

Chelsea har plassert seg på 14.-plass med fem poeng på fem kamper til tross for at de har brukt en haug med penger siden den nye eieren Todd Boehly tok over klubben i mai 2022.

– Fansen vet at når du bruker penger så blir det snakket om det i media. Det blir skapt forventninger. Når du ikke vinner er det normalt at fansen ikke blir fornøyd, sier den 51 år gamle manageren fra Argentina.

Pochettino minner om at over et dusin spillere har slitt med skader.

– Det jeg kan fortelle supporterne er at vi har for mange spillere som ikke er tilgjengelige. Vi har vært ekstremt uheldige med at 12 spillere har vært skadd, i tillegg til de tre som ikke kunne spille i dag. Skal jeg legge meg ned og gråte? Nei, dette er en utfordring vi må ta.

(©NTB)