Menu
Amahl Pellegrino legger seg flat etter sine krasse kommentarer om Rosenborg. Foto: Terje Pedersen / NTB

Pellegrino beklager Rosenborg-kritikk: – Ikke min sak å kommentere

Bodø/Glimt-angriper Amahl Pellegrino beklager måten han kritiserte Rosenborgs spillestil i intervjuet etter at Glimt vant 3-2 i Eliteserien lørdag.

Av NTB | 13.05.2023 20:14:28

Sport: Pellegrino var krass i sine uttalelser om RBK i minuttene etter kampslutt på Aspmyra. Der fikk Rosenborgs spillestil kraftig gjennomgå.

– Det er deilig å sette skapet på plass og vise hvordan man skal spille ordentlig fotball. De legger alltid skylda på alt annet enn dem. Du ser jo hvordan de holder på. De kommer ikke langt med de greiene der i lengden, sa vingstjernen til TV 2.

Twitter beklager Pellegrino opptrinnet.

«Det er ingenting annet enn å legge seg langflat for de pinlige kommentarene mine rett etter kampslutt, så alt som blir sagt imot meg tar jeg! Så beklager så masse til Rosenborg og alle som bryr seg om klubben! Ikke min sak å kommentere noe som helst, masse lykke til videre!» skriver han.

– Det er en «huemist» etter match med kameraet rett opp i trynet mitt. Jeg beklager de uttalelsene. Hodet spinner på det høyeste giret, så det er en utblåsning jeg beklager, sa Pellegrino til VG.

Glimt vant kampen 3-2 og har sju poengs luke ned til LSK på toppen av tabellen. Lillestrøm har én kamp mindre spilt. Det neste for Pellegrino og co. er møte med Tromsø 16. mai.

(©NTB)