Menu
Anders Mol og Christian Sørum vant enkelt mot tsjekkiske Jan Dumek og Jiri Sedlak i Doha fredag. Foto: Lise Åserud / NTB

Overlegne Mol og Sørum til kvartfinale i Doha

Anders Mol og Christian Sørum var overlegne i gruppekampen mot tsjekkiske Jan Dumek og Jiri Sedlak på verdenstouren i Doha fredag.

Av NTB | 03.02.2023 15:58:01

Sport: Den norske sandvolleyballduoen vant i strake sett med sifrene 21-11, 21-19. Dermed er de gruppevinner og klare for kvartfinale i sesongens første turnering.

Mol og Sørum skaffet seg en god start på mesterskapet da de slo den italienske duoen Paolo Nicolai og Samuele Cottafava torsdag. Tidligere fredag fulgte de opp med seier mot svenske David Åhman og Jonatan Hellvig. Det var en tøffere kamp der nordmennene måtte vende til seier 2-1 (15-21, 21-18, 15-13).

Mol og Sørum fikk en god start på den siste gruppekampen og tok de fem første poengene. Nordmennene hadde full kontroll hele veien og vant det første settet med ti poengs margin.

Den tsjekkiske duoen kom seg mer inn i kampen i det påfølgende settet. Likevel var kvalitetsforskjellen til de norske OL-mesterne for stor, og det var nordmennene som til slutt kunne juble for seier.

Forrige helg avsluttet Mol og Sørum den koronautsatte 2022-sesongen med triumf i verdenstourfinalen.

(©NTB)

Flere nyheter: