Frisk Askers-trener Roy Johansen og hans menn tok en etterlengtet seier med 4-1 over Stavanger i eliteserien i ishockey lørdag. Foto: Lise Åserud / NTB

Opptur for Frisk Asker med seier over Stavanger

Roy Johansens Frisk Asker slo til med en oppløftende 4-1-seier over serietreer Stavanger på hjemmeis. Storhamar topper etter 3-1 over Ringerike.

Av NTB | 02.12.2023 18:40:43

Sport: Etter en målløs første periode sendte Fredrik Bjørndal vertene i ledelsen i Asker med midtperiodens eneste scoring. Thomas Valkvæ Olsen økte til 2-0 før Tristan Langan reduserte.

Et mål av Hampus Gustafsson med halvannet minutt igjen av kampen tvang Oilers til å ta ut målvakten. Da dukket Olsen opp og satte 4-1 i åpent mål.

I Hamar kom serieleder Storhamar under for Ringerike etter en periode, men to overtallsmål fra Jakob Berglund og Peter Quenneville vendte til 2-1 foran den tredje perioden.

Berglund satte sitt annet mål for kvelden i et nytt overtall fire minutter før slutt.

Storhamar topper tabellen med 57 poeng. Det samme har Vålerenga etter 6-2-seier over Lørenskog, men oslolaget er bak i innbyrdes oppgjør. Stavanger følger på tredjeplass med sine 47 poeng. Laget har derimot en kamp mindre spilt.

Sparta slo til med 10-0 mot tabelljumbo Comet. Tidligere på dagen hadde Stjernen slått Lillehammer 6-2.