Menu
Omega 365 Consulting åpner nytt Haugesundskontor. FOTO: Omega 365

​​Omega 365 Consulting åpner kontor​ i Haugesund

​​Omega 365 Consulting åpner nå nytt kontor i Haugesund. Målet er å komme enda tettere på eksisterende kunder på Haugalandet, samt skape videre vekst i regionen.

Av Egil M Solberg | 31.05.2024 09:46:21

Næringsliv: Det nye kontoret i Haugesund åpner offisielt i dag, fredag 31. mai. Daglig leder i Omega 365 Consulting, Leon Dyngeland mener etableringen i Haugesund er strategisk viktig for selskapet.

– Dette tydeliggjør satsingen vår der vi også viser hvor viktig vår egen region og Haugalandet er, sier han og viser til at Aibel og miljøet på Kårstø er viktige kundeområder for Omega 365 Consulting.

– Det er også i denne regionen det skjer veldig mye utvikling innen fornybar energi og ny teknologi. Det er viktig for oss å posisjonere oss innen de nye og grønne bransjene fremover, sier Dyngeland.

Teamleder og avdelingsleder Jorunn Wathne Løhaugen er enig i at kontor-etableringen vil posisjonere Omega 365 Consulting enda sterkere i det regionale markedet.

– Dette gir oss større nærhet til de eksisterende kundene vi har på Haugalandet, og gir oss enda bedre muligheter til å presentere oss for nye kunder i området, sier Løhaugen.

Vekst i konsulenter

På Consulting-kontoret i Haugesund er Kjell Vihovde og Sveinung Trygg allerede ansatt som avdelingsledere og i full gang med å bygge opp en attraktiv avdeling for konsulenter.

– Vi har god kjennskap til både bransjene som er i vekst her i regionen, og hva markedet trenger på konsulentsiden. Nå ønsker vi å komme i kontakt med både flere kunder og ikke minst flere konsulenter som hører til her i regionen, sier Løhaugen.

– Vi ønsker å være en attraktiv samarbeidspartner også for nye kunder og nye prosjekt. Vi er alltid interessert i komme i kontakt med aktuelle kandidater til de ledige posisjonene vi har, det er alltid rom for flinke folk.

Sterkere posisjon

Omega 365 Solutions, Omega 365 Areal og Omega 365 Design har hatt kontor på Norheim i Haugesund siden 2020, nå blir også Omega 365 Consulting en del av kontorlandskapet. Oppkjøpet av PDS Consult og PDS Protek før nyttår var også med på å forsterke posisjonen på Haugalandet.

PDS Consult gikk direkte inn i Omega 365 Consulting mens PDS Protek ble en del av det nye selskapet Omega 365 Protek.

– Vi har vært til stede i Haugesund en stund allerede, og merker allerede god effekt av dette, sier Løhaugen.

Flere nyheter: