Ohi Omoijuanfo er i målform for Brøndby. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ohi-scoring i tredje kamp på rad – Brøndby med i tetkampen

Ohi Omoijuanfo scoret igjen for Brøndby da laget slo AGF 3-0 på bortebane og inntok 2.-plassen i dansk superliga søndag.

Av NTB | 17.09.2023 20:12:24

Sport: Dermed har nordmannen scoret i tre strake kamper for sitt danske lag. Søndag sto han bak 2-0-målet sent i første omgang.

Før det hadde Daniel Wass scoret på straffespark. AGF-keeper Bailey Peacock-Farrell ble utvist da han laget straffen, og dermed måtte vertene spille lenge med ti mann.

Det ble ordentlig komfortabelt for Brøndby da Nicolai Vallys økte til 3-0 sju minutter etter pause. Omoijuanfo hadde en stor sjanse i sluttminuttene, men traff ikke ballen skikkelig.

Håkon Evjen spilte de siste 25 minuttene som innbytter for Brøndby, mens Sebastian Sebulonsen var ubenyttet reserve.

Etter seieren ligger Brøndby ett poeng bak serieleder FC København og ett foran -treer Nordsjælland. Det er spilt åtte serierunder i Danmark.