Ohi Omoijuanfo scoret i Brøndbys siste kamp for sesongen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ohi avsluttet sesongen med scoring mot AGF – Brøndby rotet bort seieren i sluttminuttene

Ohi Omoijuanfo scoret sitt 13. mål for Brøndby da de spilte 3-3 borte mot AGF i sesongens siste seriekamp i den danske superligaen.

Av NTB | 04.06.2023 19:10:11

Sport: Brøndby avsluttet dermed sesongen på 5.-plass i mestersluttspillet i Danmark. FC København sikret tittelen allerede i forrige serierunde.

Ohi gjorde forrige sommer overgang fra serbiske Røde Stjerne til Brøndby og har notert seg med 13 mål og to assist på 25 kamper for danskene. 29-åringen har kontrakt med Brøndby fram til sommeren 2025.

Nordmannen sendte Brøndby i ledelsen etter elleve minutter, før Josip Radosevic doblet ledelsen sju minutter før pause. Da hadde også AGFs Kevin Yakob fått rødt kort og blitt sendt i garderoben.

Mathias Kvistgaarden satte inn gjestenes tredje mål halvveis ut i andre omgang, før Jelle Duin fikk satt inn et trøstemål for AGF et kvartet før full tid.

Det raknet imidlertid for Ohi & co. mot slutten av kampen da først Brøndbys Kevin Mensah ble utvist, før Patrick Mortensen og Duin utlignet med to lynraske mål.

AGFs 3-3-scoring sikret dem bronse i den danske toppdivisjonen.

Håkon Evjen startet også kampen for Brøndby, mens Sebastian Sebulonsen varmen benken hele kampen. Per Kristian Bråtveit satt også hele kampen på benken for AGF.