Ohi Omoijuanfo assisterte for Brøndby, som tapte 1-3 for Nordsjælland. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ohi-assist ikke nok for Brøndby – Nordsjælland snudde til 3-1-seier

Ohi Omoijuanfos Brøndby tok ledelsen borte mot Nordsjælland, men måtte likevel til slutt se seg slått 1-3 i den danske superligaen søndag kveld.

Av NTB | 06.08.2023 20:04:29

Sport: Dermed står Brøndby med bare tre poeng etter like mange serierunder. Mohamed Elyounoussis FCK topper tabellen med full pott sammen med Nordsjælland.

Det var Brøndby som kom best i gang da Omoijuanfo spilte opp Nicolai Vallys etter 37 minutter, som sikret 1-0-ledelse til pause for gjestene.

Nordsjælland slo imidlertid knallhardt tilbake etter hvilen da Marcus Ingvartsen utlignet etter sju minutter, før Ernest Nuamah fullførte snuoperasjonen, 16 minutter før full tid.

Seks minutter senere satte Martin Frese spikeren i kista da han scoret vertenes tredje for kvelden.

Henrik Heggheim startet også kampen for Brøndby, mens Håkon Evjen kom inn etter 77 minutter for gjestene.