Athletic Bilbaos Nico Williams scoret kampens første mål. Foto: Owen Humphreys / PA via AP / NTB.

Manchester United reddet uavgjort i generalprøven

Et B-preget Manchester United klarte med et nødskrik å redde 1-1 i sesongens siste treningskamp mot Athletic Bilbao søndag kveld.

Av NTB | 06.08.2023 19:44:30

Sport: «De røde djevlene» spilte også en treningskamp mot Lens lørdag, hvor klubbens antatt beste spillere sikret 3-1-seier.

Nico Williams sendte Bilbao i ledelsen etter 29 minutter, og spanjolene så ut til å ha god kontroll på kampen fram til Aitor Paredes ble vist det røde kortet etter å ha lagt Hannibal i bakken innenfor 16-meteren.

Det åpnet opp store rom for United-laget, som likevel måtte vente helt til tre minutter på overtid før Facundo Pellistri satte inn utligningen. Uruguayaneren ble spilt opp av Harry Maguire før scoringen.

Treningskampen var Uniteds siste denne sommeren. 14. august sesongåpner de hjemme mot Wolverhampton i Premier League.