Menu
Arsenal og kaptein Martin Ødegaard reiser til USA som en del av forberedelsene til den kommende sesongen. Foto: Kin Cheung / AP / NTB

Ødegaard møter Rooney og MLS-stjernelag i sommer

Martin Ødegaard og Arsenal skal møte et sammensatt lag fra den amerikanske toppdivisjonen MLS i oppkjøringen til en ny sesong i sommer.

Av NTB | 21.03.2023 14:04:10

Sport: All Stars-laget vil bli ledet av Premier League-legenden Wayne Rooney, som til daglig er sjef i D.C. United.

Arsenal-manager Mikel Arteta er glad for en ny reise til USA.

– Vår USA-tur sist sommer var en veldig god forberedelse til sesongen. Kampen mot et All Stars-lag fra MLS vil bli en veldig god test før 2023/24-sesongen, sier han.

Det store spørsmålet er om kaptein Ødegaard og Arsenal kommer dit som Premier League-mestere eller ikke.

London-klubben strammet grepet om tittelen med 4-1-seier over Crystal Palace søndag. Det er åtte poeng ned til Manchester City på plassen bak. De lyseblå har én kamp mindre spilt.

For Rooney blir det tredje gang han er involvert i en All Stars-kamp. Han var en del av troppen som møtte Atlético Madrid i 2019. Som Manchester United-spiller møtte han et sammensatt MLS-lag i 2011.

– Jeg har hatt plass på første rad for å se på veksten og utviklingen av Major League Soccer, først som spiller og nå som manager, sier Rooney.

– Muligheten til å lede det beste ligaen var har å tilby mot en toppklubb i Premier League blir et høydepunkt for meg personlig, legger 37-åringen til.

Kampen spilles i Washington 19. juli.

(©NTB)

Flere nyheter: