Menu
Dommer Ola Hobber Nilsen holdt styr på et hektisk oppgjør mellom Odd og Sandefjord i Eliteserien søndag. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Odd sikret seieren på tampen i femmålsthriller

Odd gikk seirende ut av et målrikt oppgjør mot Sandefjord i Eliteserien søndag. Solomon Owusu avgjorde på frispark i annen omgang.

Av NTB | 02.09.2023 18:55:03

Sport: Franklin Nyenetue, Faniel Tewelde, Filip Rønningen Jørgensen og Danilo Al-Saed sørget alle for at det sto 2-2 etter en hektisk første omgang i Skien. Alt lå til rette for mer av det samme etter hvilen, men da kampen ble blåst i gang igjen ble det langt mer stille.

Likevel ble det scoring også i andreomgangen da Solomon Owusu prikket inn 3-2-målet på frispark. Dermed endte det med hjemmejubel i Skien søndag.

Per Kristian Bråtveit sto en god første omgang, men da andreomgang ble sparket i gang var det Peder Nygaard Klausen som voktet Odd-målet. Bråtveit måtte dra til sykehuset da han var i ferd med å bli far.

Odd har levert varierende resultater den siste tiden og lå på niendeplass før runden, men klatret nå opp én plass. Forrige runde spilte Skien-laget 2-2 mot Vålerenga.

Sandefjord er på sin side i bunnstriden i Eliteserien. De to siste kampene før søndagens endte med tap for Tromsø og uavgjort mot Haugesund. Klubben trenger sårt poeng i oppgjørene som venter hvis de skal holde liv i håpet om forlenget spill på øverste nivå.

Sandefjord tar imot Strømsgodset på hjemmebane etter landslagspausen. Odd skal på sin side møte Molde til et tøft oppgjør på bortebane.

(©NTB)

Flere nyheter: