Faniel Tewelde fikset 1-1 til Odd borte mot Strømsgodset. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Odd fortsatte oppturen – fikk uavgjort på Marienlyst

Faniel Tewelde skjøt inn 1-1 for Odd borte mot Strømsgodset i Eliteserien. Skien-laget har løftet seg etter en tung periode.

Av NTB | 02.06.2024 19:13:11

Sport: For tredje kamp på rad gikk Odd ubeseiret av banen. Tewelde sørget for det med sin utligning tidlig i 2.-omgangen.

Det var et godt satt skudd fra 17-åringen. Elias Hoff Melkersen ga Godset 1-0 etter 15 minutters spill.

Strømsgodset hadde sjanser nok til å ta alle poengene, men måtte se seiersrekken stoppe på to kamper. Resultatet tok drammenserne opp i 17 poeng, mens Odd har 13.

Et flott angrep ga Godset ledelsen på Marienlyst. Fredrik Kristensen Dahl sendte pasningen som Herman Stengel flikket videre til Melkersen. Han vendte bort en motspiller og scoret kontrollert.

– Jeg så han skulle strekke ut for å blokke, og da måtte jeg bare lure ham litt. Jeg har øvd mye på det der på trening, sa Melkersen til TV 2 i pausen.

Etter målet dro trønderen fram en akrobatisk saltofeiring.

Noen minutter senere var Marko Farji et stolpetreff unna å doble vertenes forsprang. På veien var skuddet innom en Odd-spiller.

Før 1-0 hadde Godset sluppet med skrekken på to Odd-cornere. Begge ganger sto Tewelde umarkert ved bakerste stolpe, men unggutten avsluttet ikke godt nok.

– Det er kjempebittert. De burde sitte ti av ti ganger, mente Twelde ved halvtid.

Han skulle gjøre opp for seg under ti minutter etter sidebytte.

Godsets neste kamp er borte mot Brann 28. juni. Samme kveld tar Odd imot Kristiansund.