Menu
Det kan gå mot en lykkelig slutt for The Body Shop. Etter at selskapets egen gründer overtar styringen av butikkene. Foto: Ludvig Heiberg Larsen / NTB

Nytt håp for The Body Shop – kjøpes opp av egen gründer

The Body Shop slo seg selv konkurs torsdag. Fredag kveld kan det late til at selskapet blir reddet av sin egen gründer, melder Budstikka.

Av NTB | 31.05.2024 22:13:05

Økonomi og næringsliv: Avisen skriver at selskapet lever videre under eierskap av gründer Tim Christensen.

Det er mannen som eide The Body Shop også før konkursen, skriver Dagens Næringsliv.

– Selskapets ledelse er svært glade for muligheten til å overta driften i kjedens butikker og nettbutikk. Ledelsen mener kjeden har gode forutsetninger for å lykkes, med ny kostnadsbase som legges til grunn, skriver selskapet i en pressemelding.

– Løsningen vil bidra til at medarbeidere får muligheten til å beholde sine arbeidsplasser. Videre vil alle butikkene åpne i morgen med konkurssalg, skriver de videre.

På konkurstidspunktet hadde driftsselskapet Ace Shops AS og A Christensen Engros AS 221 medarbeidere, flere av dem får etter fredagens nyhet fortsette i jobben.

– Vi har i dag, etter dialog og budgivning med forskjellige interessenter, inngått en avtale med selskapet London Calling AS. Avtalen begrenser tap for flere av kreditorene, gir mange av de tidligere ansatte fortsatt jobb, og muliggjør videre drift i denne kjente merkevaren, opplyser bostyrer Andreas S. Christensen til Budstikka.

Han forteller at konkursboet vil fortsette sitt arbeid med granskning, gjennomgang og sikring av verdier.

Flere nyheter: