Ørjan Nyland holdt nullen og hjalp Sevilla videre i cupen. Her fra mesterligakampen mot Arsenal forrige uke. Foto: Jose Breton, AP / NTB

Nyland og Strand Larsen videre i cupen

Ørjan Nyland holdt nullen da Sevilla tok seg videre i den spanske cupen, mens Jørgen Strand Larsen så på fra benken da Celta sikret avansement.

Av NTB | 01.11.2023 17:33:01

Sport: Nordmennenes klubber hadde motstand fra nivå seks i den første cuprunden. Sevilla vant 3-0 over Quintanar med scoringer av Rafa Mir og Youssef En-Nesyri i første omgang, før Adrià Pedrosa fastsatte resultatet på overtid.

Nyland voktet som vanlig Sevilla-målet og stoppet hjemmelagets få forsøk i en kamp Sevilla dominerte stort.

Jørgen Strand Larsen var ubenyttet reserve da Celta vant 4-0 over Turégano. Jonathan Bamba scoret to ganger i første omgang. Han ble byttet ut med Carles Pérez, som økte ledelsen to ganger etter pause.

De fleste lagene i La Liga er med i cupen fra 1. runde, men de fire lagene som i januar skal spille om den spanske supercupen i Saudi-Arabia (Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid og Osasuna) har walkover til 3. runde.