Menu
Sergio Ramos har tatt farvel med Sevilla-fansen og vil fortsette fotballkarrieren et annet sted. Foto: Fermin Rodriguez / AP / NTB

Nyland hyller legenden Ramos: – Å lære av deg har vært unikt

Stopperbautaen Sergio Ramos (38) ga seg denne uken i Sevilla, men avslører at han vil fortsette karrieren. Ørjan Nyland sier han vil savne lagkameraten.

Av NTB | 18.06.2024 15:23:21

Sport: Den meritterte spanjolen returnerte til barndomsklubben Sevilla foran forrige sesong, og mandag ble det klart at han gir seg etter én sesong der.

– Takk for dette året, Sergio. Å få sjansen til å spille med deg og lære av deg, har vært unikt. Lykke til videre, jeg kommer til å savne deg i Sevilla, skriver den norske landslagskeeperen på X.

Ramos ønsket å ta ordentlig farvel med Sevilla før han bestemte seg for hva som blir neste stoppested. Rykter i fotballpressen kobler ham til Saudi-Arabia og nordamerikanske MLS, men enn så lenge har han ikke signert for noen.

– Jeg vet én ting sikkert, og det er at jeg ønsker å være i fotballen. Det er det som gjør meg glad, og jeg synes jeg har lært litt gjennom min 21 år lange karriere, sier Ramos og fortsetter:

– Jeg har fortsatt den sulten etter å spille og konkurrere. Jeg føler meg frisk. Jeg vet ikke helt. Ett år til, to eller tre. Det er utfordrende, men jeg ser for meg å spille i et år eller to til.

Ramos er Spanias mest meritterte landslagsspiller gjennom tidene med sine 180 kamper. I år er han tilskuer når nasjonen spiller EM, og det er vondt for den rutinerte forsvarsspilleren.

– Det gjør vondt i sjelen at jeg ikke får representere landet mitt i EM, men jeg ønsker lagkameratene mine alt det beste. Jeg er glad for den gode starten, og jeg håper de kan spille en sentral rolle.

(©NTB)