Menu
Sevilla-keeper Ørjan Nyland kaster seg etter ballen mens lagkameratene Sergio Ramos og Kike Salas følger med. Nyland var god i bortekampen mot Real Madrid, men det endte med tap. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB

Nyland frustrerte Real Madrid – Modric avgjorde ni minutter før slutt

Ørjan Nyland var god i Sevilla-målet og var nær å hjelpe laget til et viktig poeng borte mot serieleder Real Madrid, men Luka Modric avgjorde i det 81. minutt.

Av NTB | 25.02.2024 23:27:39

Sport: Kroaten ble byttet inn et kvarter før slutt, og seks minutter senere scoret han kampens eneste mål med et velplassert distanseskudd.

Sevilla sliter i bunnsjiktet og trenger poeng for å avverge nedrykksfare. Laget kom til Estádio Bernabeu med en defensiv innstilling, og hjemmelaget slet med å komme til store sjanser mot et forsvar styrt av tidligere Real Madrid-kaptein Sergio Ramos.

Vertene hadde ballen nesten hele tiden, men de gangene laget greide å få til avslutninger mellom stengene var Nyland på plass. Han beskrives i Marcas kamptekst som «ypperlig».

Lucas Vázquez fikk riktig nok ballen i mål etter ti minutter, men dommeren annullerte etter VAR-gjennomgang for en forseelse i forspillet.

Sevilla hadde sin beste mulighet tidlig i 2. omgang på en rask kontring. Isaac Romero kom til avslutning fra god posisjon, men ballen gikk utenfor.

Seieren gjør at Real Madrid har åtte poengs luke til 2.-plasserte Barcelona. Sensasjonslaget Girona er ytterligere ett poeng bak, men kan gå forbi Barcelona med seier over Rayo Vallecano mandag.

Sevilla har bare fem lag bak seg på tabellen.

(©NTB)