Lautaro Martínez jubler for sitt 100. mål i Serie A. Inter slo Lecce 4-0 på bortebane. Foto: Giovanni Evangelista, LaPresse via AP / NTB

Martínez i 100-klubben – Napoli snublet igjen

Lautaro Martínez rundet 100 mål i Serie A med sine to scoringer i Inters 4-0-seier over Lecce på bortebane. Laget stormer mot seriegull.

Av NTB | 25.02.2024 23:47:36

Sport: Ineter ga klart svar etter at serietoer Juventus tidligere slet seg til 3-2-seier hjemme mot Frosinone. Martínez nådde 100 mål allerede med sitt ledermål etter et kvarter.

Senere scoret han også det tredje målet, mens Davide Frattesi og Stefan de Vrij gjorde ett mål hver.

– Vi er stabile på et høyt nivå, men vi må forsette, for det er mye igjen å gjøre, sa Martínez til DAZN. Han er oppe i 22 mål på 23 seriekamper denne sesongen.

Milan på tredjeplass er allerede 13 poeng bak byrivalen etter 1-1 mot nettopp Atalanta.

Daniele Ruganis vinnermål for Juventus rett før slutt gjør Massimiliano Allegri til første trener som har ført sine lag til over 1000 poeng i Serie A. Ifølge Opta er han oppe i 1002.

Napoli er helt nede på 9.-plass.

Inter har vunnet alle sine ti kamper i 2024 og er ni poeng foran Juventus. Onsdag kan det øke til tolv når Inter spiller sin hengekamp mot Atalanta.

Victor Osimhen så ut til å gi tittelforsvarer Napoli seier over nestjumbo Cagliari på Sardinia, men seieren glapp seks minutter på overtid. Leo Østigård ble byttet inn i det 85. minutt da laget skulle trygge ledelsen, men en tabbe av stopper Juan Jesus tillot Zito Luvumbo å utligne.