Menu
Siren Eldøy Hinderaker er ny HR-direktør i Helse Fonna. FOTO: Helse Fonna

Ny HR-direktør i Helse Fonna

Siren Eldøy Hinderaker er ny HR-direktør i Helse Fonna. Hun overtar stillingen etter Kristin Marie Dahle, som begynner som HR-sjef i Tysvær kommune til sommeren.

Av Egil M Solberg | 21.06.2024 12:56:54

Sykehus: Hinderaker kommer fra Stord, er utdannet sosionom, og har tatt flere lederutdanninger ved siden av jobben. Hun er 53 år og har jobbet i kommunal sektor i 14 år, blant annet som NAV-leder.

Deretter har hun nesten 10 års erfaring fra privat arbeidsliv som HR-manager. Siden august 2021 har hun vært personal- og organisasjonssjef i Stord kommune.

Hun begynner i sin nye stilling 1. oktober.

– Jeg setter stor pris på å få jobben, og det blir spennende å ta fatt. Helse Fonna er en stor organisasjon med mye kompetanse, og jeg ser fram til å bli en del av teamet. Det vil bli nye oppgaver og utfordringer, og jeg håper og tror at min erfaring og kompetanse vil være til nytte. Jeg skal gjøre mitt beste og er motivert og klar, sier Hinderaker.

Administrerende direktør Anders Hovland er fornøyd med interessen og søkerne til stillingen.

– Det har vært en god prosess med flere aktuelle kandidater. Vi er glade for at Siren har takket ja til denne rollen. Helse Fonna har allerede et sterkt fagmiljø innen HR. Siren har solid erfaring som vil bidra til å lede og utvikle dette viktige området videre sammen med resten av avdelingen, sier Hovland.

Flere nyheter: