Chelsea tapte 1-0 for Wolverhampton lørdag. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Ny Chelsea-smell i Frank Lampards comeback – røk 0-1 for Wolverhampton

Frank Lampard klarte ikke å bidra til å snu den negative trenden for Chelsea da blåtrøyene tapte 0-1 for Wolverhampton i Premier League lørdag.

Av NTB | 08.04.2023 18:04:03

Sport: Chelsea valgte nylig å sparke Graham Potter etter en lang periode med svake resultater. Lampard ble hentet inn på en midlertidig kontrakt ut sesongen.

Mot Wolverhampton ble det imidlertid ingen rask bedring for London-klubben. Etter halvtimen spilt banket Matheus Nunes ballen i nettmaskene på vakkert vis og sørget for at vertene gikk til ledelse inn til pause.

Chelsea klarte aldri å sette inn utligningen, og dermed ebbet kampen ut i 1-0-seier for Wolverhampton.

Lampards mannskap har kun vunnet fire av de siste 21 kampene sine i Premier League. I neste runde møter Chelsea Brighton, mens Wolverhampton møter Brentford.