Menu
Lando Norris har skværet opp med Max Verstappen. Foto: Luca Bruno / AP Photo / NTB.

Norris angrer på Verstappen-uttalelser: – Trenger ikke å be om unnskyldning

Lando Norris gjør helomvending etter at han forlangte en unnskyldning fra Max Verstappen etter kollisjonen deres under forrige søndags Østerrikes Grand Prix.

Av NTB | 04.07.2024 15:43:38

Sport: Norris kalte Verstappen «hensynsløs, dum og desperat» i timene etter at de kolliderte mens de kjempet om ledelsen i Spielberg.

McLaren-føreren oppfordret også Verstappen, som ble straffet for å ha vært skyld i ulykken, til å innrømme at han gjorde feil.

Men i forkant av helgens britiske VM-runde hadde Norris, som sa at han har snakket med Verstappen etter søndagens løp, endret melodi.

– Noen av tingene jeg sa etter løpet, sa jeg i frustrasjon. Det var mye adrenalin og mange følelser, og noen av tingene jeg sa, tror jeg ikke nødvendigvis på, sa Norris og fortsatte:

– Han trenger ikke å be om unnskyldning, og jeg forventer ikke en unnskyldning heller. Det var bra racing, til tider på grensen, men vi har snakket om det, og vi er glade for å kjøre mot hverandre igjen.

Norris måtte trekke seg med ødelagt bil etter hendelsen, mens Verstappen kjørte inn til 5.-plass og økte dermed ledelsen sin i mesterskapet fra 71 til 81 poeng ned til Norris på 2.-plass.

– Det var en patetisk hendelse ved at den avsluttet begge løpene våre. Det var litt kontakt, og det fikk forferdelige konsekvenser for oss begge, sa Norris.

(©NTB)