Thomas Berg-Paulsen scoret for landslaget i Ungarn, men det ble tap likevel. Foto: Alf Simensen / NTB

Nok et tap for de norske ishockeygutta – tap nummer to i Ungarn

Det norske herrelandslaget i ishockey gikk på sitt annet tap på like mange dager med 2-3 borte mot Ungarn lørdag. Kampene er ledd i VM-oppladningen.

Av NTB | 20.04.2024 18:30:25

Sport: Fredag kom nyheten om at Mats Zuccarello ønsker å spille for det norske landslaget i det kommende verdensmesterskapet for menn i Tsjekkia i mai.

Det norske laget kunne trengt NHL-sjternen i lørdagens treningskamp. Allerede etter første periode lå Norge under 0-2.

I 2. periode ble vondt til verre for Norge da ungarerne satte inn 3-0.

Tidlig i tredje periode sendte Tobias Bjerke Larsen pucken i nettet og skaffet Norge en redusering.

Med tre minutter igjen av siste periode reduserte Norge nok en gang da Thomas Berg-Paulsen satte inn returen etter et godt forarbeid av Håvard Salsten.

Norge klarte ikke å finne utligningen, og tapte 2-3.

Norge spiller sine kamper uten spillere fra Storhamar og Vålerenga, som spiller NM-finale. Der leder Storhamar 2-1 i best av sju kamper.

Neste helg skal Norge spille to treningskamper på hjemmebane mot Danmark.