Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet i natt

Flere voldshendelser, ordensforstyrrelser, klager på høy musikk, samt rus- og promillekjøring. Her kan du lese mer om nattens hendelser på Haugalandet og i Sunnhordland.

Av Egil M Solberg | 24.07.2022 07:20:01

Politilogg: Operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt kunne søndag morgen fortelle om en rekke voldshendelser og ordensforstyrrelser natt til søndag. Det har også vært flere tilfeller av rus- og promillekjøring.

Pågrepet etter en voldshendelse i Ølen

Det har vært en voldshendelse på en privat adresse i Ølen i løpet av lørdag ettermiddag og kveld. En mann i 50-årene er slått i hodet og ansiktet. Han har vært på legevakten og fått behandling for skadene. En mann i slutten av 40-årene er pågrepet for hendelsen og siktet for kroppsskade. Sak er opprettet.

Slått ned på utested i Haugesund

Klokken 02.40 ble en politipatrulje kontaktet av en mann i 20-årene som opplyste at han var blitt slått ned på et utested. Patruljen avhørte fornærmede og et vitne. Fornærmede opplyste at det var tre gjerningspersoner og de hadde forlatt stedet. Sak er opprettet.

Kvinne slo til vakt

Klokken 02:58 ble politiet kontaktet av vektere som hadde lagt en kvinne i bakken på et utested på kaien. Foranledningen skal ha vært at kvinnen, som er i 30-årene, slo til en vekter. Hun ble bortvist fra sentrum fram til klokken 08 søndag morgen. Foreløpig er hun ikke anmeldt for opptrinnet.

Promillekjøring uten førerkort på Stord

Klokken 04.25 stanset en politipatrulje på Sagvåg på Stord et kjøretøy. Fører var en mann i 30-årene. Han kunne ikke fremvise gyldig førerkort og han fremsto som ruspåvirket. Nødvendige prøver ble tatt. Siktede ble avhørt og han erkjente forholdet. Mannen er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Tatt i promillekontroll

En politipatrulje har i morgentimene gjennomført promillekontroll i Haugesund sentrum. Totalt 70 kontrollerte. Én fører var påvirket. Dette var en mann i 20-årene. Han blir anmeldt og førerkortet hans er beslaglagt.

Flere nyheter: