Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet i natt

To bortvisninger i Skudenes, utforkjøring i Finasvingen, bråk på kaien, overstadig beruset ung kvinne og mann som ikke ville forlate bussen.

Av Egil M Solberg | 02.07.2023 06:41:58

Politilogg: Det har vært en natt med en rekke ordensforstyrrelser og trafikkhendelser på Haugalandet, men det har ikke vært noe alvorlig.

To bortvisninger i Skudenes

I forbindelse med Skudefestivalen ble to personer bortvist sent lørdag kveld. En mann i 20-årene forsøkte å snike seg inn på festivalområdet. Senere ble en sterkt beruset jente i slutten av tenårene bortvist.

Utforkjøring i Finasvingen

I Finasvingen i Kopervik havnet en bil i grøfta like over midnatt. Bilen kom seg imidlertid på veien igjen og fortsatte til Sevland der den ble parkert. Sjåføren var da ikke å få tak i. Politiet vil sjekke ut om det kan være promillekjøring.

Bortvist fra kaien

Som vanlig ble det noen ordensforstyrrelser på Indre kai i Haugesund. Klokken 01.39 ble det meldt om slåssing og klokken 01.46 var det krangling mellom to personer. I begge tilfellene var de involverte i 20-årene.

Overstadig beruset ung kvinne

Klokken 02.19 ble en kvinne i begynnelsen av 20-årene funnet beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun ble tatt med til legevakten for en sjekk.

Ville ikke forlate bussen

Politiet fikk klokken 03.05 i natt telefon fra en bussjåfør som ikke ble kvitt en beruset passasjer. Han nektet å forlate bussen på siste stoppested. Dette viste seg å være en av gutta i 20-årene som tidligere på natten var bortvist fra sentrum. Han ble mer samarbeidsvillig da politiet dukket opp.

Flere nyheter: