Menu
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Nok å gjøre for politiet i natt

Det har vært flere trafikkuhell, ordensforstyrrelser, bortvisninger og berusede personer i politidistriktet i natt. Dette har holdt patruljene i arbeid gjennom kvelden og natten.

Av Egil M Solberg | 11.07.2020 07:37:07

Politilogg: Det har i natt også blitt stanset flere private fester hvor naboer har klaget på støy eller hvor festlighetene har kommet ut av kontroll.

Fikk 10.000 i bot

Det var flere bortisvingene fra sentrum av Haugesund i natt. De fleste fulgte påleggene de fikk, men en mann nektet. Mannen i starten av 20-årene ble innbrakt drukkenskapsarresten fra Indre kai like over midnatt og ble ilagt et forelegg på 10.000 kroner.

Knuste glass i Kopervik

I 23.30-tiden knuste en mann i 40-årene et glass i Hovedgata i Kopervik. Han hadde kastet dette i bakken i sinne. Mannen samarbeidet imidlertid med politiet og innrømmet forholdet. Han er anmeldt og blir ilagt et forelegg for ordensforstyrrelse.

Brødre i slagsmål

Det ble meldt om slagsmål på Svortland på Bømlo i natt. Det viste seg å være snakk om to brødre som ikke var enige. Ingen av dem ønsket å anmelde forholdet. De to ble bortvist fra stedet.

Promillekjøring i Vindafjord

En mann i 20-årene ble anmeldt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand i Vindafjord ved 02.40-tiden natt til lørdag. Nødvendige prøver er tatt, mannen er anmeldt og vedkommendes førerkort er beslaglagt.

LES MER OM SAKEN HER…

Kollisjon mellom to motorsykler

Ved 21.45-tiden fredag kveld ble det meldt om trafikkuhell mellom to motorsykler i Frakkagjerdvegen ved Stegaberg i Tysvær. Tre personer var involvert. Én person ble kjørt bort i ambulanse for videre undersøkelser. Ulykken ble forårsaket av at en mann i tenårene kjørte inn i den andre motorsykkelen bakfra. Han blir anmeldt for uaktsom kjøring og hans førerkortet er beslaglagt.

To jenter i MC-ulykke

Nødetatene ble sendt til Goddevegen i Urangsvåg på Bømlo ved 19.40-tiden fredag kveld etter meldinger om en trafikkulykke med motorsykkel. To jenter som var på motorsykkelen, ble fraktet til sykehuset på Stord med angivelig bruddskader. Motorsykkelen traff en liten fjellskrent med fotstøtten under kjøring, deretter fikk den sleng og gikk over ende i veibanen.

Vikepliktulykke på Karmøy

To biler støtte sammen i Austre Karmøyveg ved 15.45-tiden fredag ettermiddag. Fører av den ene bilen, en mann i 40 årene, fikk utstedt et forenklet forelegg for brudd på vikeplikten. Bergingsbil måtte fjerne kjøretøyene. Det er ikke meldt om personskade.

Flere nyheter: