Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Nok å gjøre for politiet

Politiet har natt til mandag måtte ta seg av en rekke hendelser.

Av Egil M Solberg | 01.04.2024 06:49:38

Hendelse Sted Klokkeslett Alder
Mulig innbrudd hos bedrift Birkebeinergata 05:42
Vold og skadeverk på utested Indre kai 02:00 30
Voldsoffer med kutt i ansiktet Haugesunds sentrum 03:00 40


Mulig innbrudd hos bedrift i Birkebeinergata

Politiet mottok kl. 05:42 en melding om et mulig innbrudd hos en bedrift i Birkebeinergata. Et vindu var knust, og alarmen var utløst.

Ved ankomst fant politiet et knust vindu i en brakkerigg til et entreprenørfirma. Ingen personer ble funnet på stedet, og det ble konstatert at ingenting var stjålet. Politiet har opprettet sak på skadeverk.

Vold og skadeverk på utested på Indre kai

Klokken 02:00 i natt meldte et utested på Indre kai om en gjest som oppførte seg dårlig. En mann i midten av 30-årene, beruset og aggressiv, nektet å forlate stedet og hadde tidligere slått andre gjester.

Politiet ble tilkalt, og mannen ble innsatt i arrest. Under transporten til arresten ødela mannen et kamera i politibilen, noe som førte til at politiet også opprettet sak på skadeverk.

Voldsoffer med kutt i ansiktet i Haugesunds sentrum

Klokken 03:00 henvendte en mann i slutten av 40-årene seg til politiet i Haugesunds sentrum og rapporterte om å ha blitt slått og påført et kutt i ansiktet. Han ble sendt direkte til legevakten.

Politiet identifiserte en mistenkt, en mann i begynnelsen av 20-årene, som ble kontrollert og vil bli innkalt til avhør. En sak er opprettet og politiet har sikret bilder av voldsofferets skader.

Flere nyheter: