Menu
*politi
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Nok å gjøre for politiet

Utagerte i egen leilighet, brøt besøksforbudet, bortvist etter bråk i køen, råkjøring i Grinde og vakter angrepet av to gjester. Dette er blant sakene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 02.10.2022 06:20:21

Politilogg: Natten ble travel for politipatruljene. Det har vært en rekke ordensforstyrrelser, men ingen alvorlige hendelser.

Utagerte i egen leilighet

En mann i slutten av 20-årene utagerte i sin egen leilighet på Torvastad ved 21.20-tiden lørdag kveld. Politiet rykket ut til adressen og snakket med mannen, som da roet seg ned. Han fikk pålegg om å holde ro resten av kvelden og natten.

Brøt besøksforbudet

En mann med besøksforbud i en dagligvarebutikk i Austmannavegen i Haugesund dukket opp der klokka 21.35. En patrulje tok da turen. En politipatrulje ble sendt til stedet og det ble opprettet sak for brudd på besøksforbudet.

Bortvist etter bråk i køen

En mann i 40-årene ble bortvist etter en krangel i køen ved et utested i Haugesund. Det var 00.30-tiden at en politipatrulje måtte gripe inn. Vedkommende ble tilsnakket uten videre reaksjoner.

Bråk på utested

En mann i 20-årene begynte å sloss med andre i køen ved et utested i Haugesund. Politiet var raskt på stedet. Ingen ønsket å anmelde saken, og vedkommende mann ble tilsnakket.

Overstadig beruset

En mann i slutten av 30-årene ble funnet overstadig beruset i Haugesund ved 02.30-tiden i natt. Han var såpass beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. Dermed ble det en sjekk på legevakten og overnatting i drukkenskapsarresten.

Råkjøring i Grinde

Klokken 02.40 stanset Utrykningspolitiet en bilist på E39 i Grinde etter at vedkommende ble målt til 132 km/t i 80-sonen. Førerkortet til vedkommende ble tatt i beslag.

Vold mot dørvakt

En mann i begynnelsen av 20-årene slo til en dørvakt i Haugesund ved 03-tiden. Mannen var utagerende og lite samarbeidsvillig. Dermed ble han tatt med til arresten og anmeldt.

Slåssing i Haugesund

En mann i 40-årene ble bortvist etter et slagsmål i Kopervik ved 03.15-tiden i natt. Han var den mest aktive parten. Det er ikke meldt om personskader.

Vakter angrepet av to gjester

Vaktene ved et utested på Indre kai i Haugesund ble angrepet av to gjester i 03.30-tiden. Vaktene fikk kontroll og overlot bråkmakerne til politiet. Den ene gjesten hadde slått til en av vaktene. Den mest aktive gjesten ble innbrakt til arresten og anmeldt.

Funnet overstadig beruset

En mann i 50-årene var så beruset at han trengte hjelp ved 03.30-tiden i natt. Han ble funnet krypende i Haugesund og ble først tatt med til legevakten for en sjekk. Deretter fikk han overnatte i drukkenskapsarresten.

Flere nyheter: