Årets terrengløpvinner Sigrid Jervell Våg i aksjon på 5000 meter under NM i friidrett på Fana stadion i 2020. Foto: Fredrik Hagen / NTB.

NM i terrengløp: Fissehatslon og Våg ble norske mestere

Senay Fissehatslon og Sigrid Jervell Våg ble norske mestere i terrengløp kort løype i Grimstad lørdag.

Av NTB | 22.04.2023 16:14:11

Sport: Våg var to sekunder foran Malin Edland på sølvplass. Begge representerer Tjalve.

Tyrvings Sigrid Alvik var 5,3 sekunder bak på bronseplass. På de beste plassene fulgte Mari Roligheten (BUL), Ine Bakken (Vidar) og Grethe Tyldum (Steinkjer).

I klassen for menn vant Senay Fissehatslon med tre sekunder ned til Fredrik Sandvik. Begge representerer Ullensaker/Kisa.

Bronsen gikk til Orions Even Brøndbo Dahl. Han var 5,6 sekunder bak. På de neste plassene fulgte Mathias Flak (Steinkjer), Eivind Øygard (Jølster) og Kristoffer Sagli (Aure).