Menu
Neymar er i godt humør på PSG-trening. Foto: Christophe Ena / AP / NTB

Neymar håper å fortsette i PSG tross supportertrøbbel: – Det er ikke noe kjærlighet

Den brasilianske driblefanten Neymar (31) sier at alt tilsier at han spiller i Paris Saint-Germain neste sesong. Klubbens supportere har ønsket ham bort.

Av NTB | 20.07.2023 16:43:24

Sport: Neymar har kontrakt med den franske hovedstadsklubben til sommeren 2025. De siste årene har han slitt en del med skader og spilte 29 kamper i fjor. Sist sesong var det også mye spenning mellom ham og supporterne.

I mars viste flere klipp en forsamling utenfor hjemmet til Neymar, der de i allsang ba brasilianeren om å forlate klubben.

– Jeg har kontrakt med PSG og jeg føler meg bra. Selv om det ikke er noe kjærlighet mellom fans og spiller, vil jeg være der, med eller uten kjærlighet, sier Neymar.

Brasilianeren sier også at han vurderte å gi seg på landslaget etter VM-exiten i fjor.

– Jeg ville egentlig ikke komme tilbake etter VM, men jeg endret mening fordi jeg alltid er sulten på mer. Det var ikke bare på grunn av at vi tapte, men også å se min familie lide, sier 31-åringen.

Tidligere i juli ble Fernando Diniz ansatt som ny brasiliansk landslagssjef. Ledere i det brasilianske fotballforbundet mer enn antyder at hensikten er å vente ett år for så å hente inn Real Madrid-trener Carlo Ancelotti for å lede laget inn mot VM i 2026.

(©NTB)

Flere nyheter: