Neymar debuterte i Saudi-Arabia. Foto: Martin Mejia / AP / NTB

Neymar fikk saudidebuten i knusende seier

Den brasilianske fotballstjernen Neymar debuertet i den saudiarabiske ligaen da Al-Hilal overkjørte Al-Riyadh med 6-1 fredag.

Av NTB | 16.09.2023 12:02:29

Sport: Neymar startet kampen på benken, men fikk sjansen som innbytter de siste 26 minuttene i storseieren.

31-åringen, som forrige måned sluttet seg til Al-Hilal for 90 millioner euro (over én milliard norske kroner) fra Paris Saint-Germain, slo den målgivende pasningen da Malcom scoret Al-Hilals fjerde mål i det 83. minutt.

Tidligere Fulham-spiller Aleksandar Mitrovic hadde sendt Al-Hilal foran med et straffemål i det 30. minutt, før mål fra Yasser Al-Shahrani og Nasser Al-Dawsari ga ligalederne en komfortabel ledelse.

Neymar ble Brasils mestscorende landslagsspiller da han satte to mål i 5-1-seieren over Bolivia nylig. Han hadde inntil fredag ikke spilt i den saudiarabiske ligaen på grunn av en ankelskade.