Newcastle knuste Sheffield United 8-0 på bortebane. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB.

Newcastle rundspilte og ydmyket Sheffield United – vant 8-0 på bortebane

Sheffield United fikk et realt mareritt da laget tapte 0-8 hjemme for Newcastle i Premier League søndag kveld.

Av NTB | 24.09.2023 19:32:49

Sport: Dermed sikret Newcastle sin tredje seier på seks kamper denne sesongen, og klatret opp til 8.-plass på Premier League-tabellen.

Nyopprykkede Sheffield United står på sin side med bare ett fattig poeng, som laget skaffet seg i 2-2-kampen hjemme mot Everton i fjerde serierunde.

Sean Longstaff startet scoringsfesten for gjestene etter 21 minutter, før Dan Burn doblet ti minutter senere. Sven Botman sikret 3-0-ledelse til pause.

Etter hvilen fortsatte Callum Wilson, Anthony Gordon, Miguel Almirón og Bruno Guimarães målshowet, før Alexander Isak fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken.

Gary Lineker lot seg også bite merke i Newcastles maktoppvisning.

– Åtte mål, åtte forskjellige målscorere. Det kan umulig ha skjedd før i Premier League, skrev han på X/Twitter.

Det ga også statistikktjenesten Opta ham rett i. Bare Chelsea mot Aston Villa i 2012 og Manchester United mot Southampton i 2021 har hatt sju forskjellige målscorere i en kamp.