Burnley-manager Vincent Kompany går fra seier til seier. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Nederlandsk venstreback helt da Burnley suste videre mot Premier League

Nederlandske Ian Maatsen scoret to ganger da Burnley slo Swansea 2-1 i den engelske mesterskapsserien mandag og fortsatte marsjen mot Premier League.

Av NTB | 02.01.2023 18:15:10

Sport: Burnley topper tabellen på nest øverste nivå i engelsk fotball og ser ut til å være på full fart mot opprykk. Etter mandagens seier er det hele 14 poeng ned til tredjeplasserte Blackburn.

De to beste lagene ved sesongslutt rykker direkte opp.

Sheffield United er serietoer, seks poeng bak Burnley. Samtidig har laget til Sander Berge en kamp mindre spilt. Queens Park Rangers er motstander senere mandag.

Nederlandske Ian Maatsen ble den store helten for Burnley i møtet med Swansea. 20-åringen, som er på lån fra Chelsea, scoret begge gjestenes mål. Det første kom etter tolv minutter. Ti minutter senere doblet samme mann.

Oliver Cooper sto bak det som ble et trøstemål for Swansea.

Dermed ble det en ny kjempedag for Burnley-manager Vincent Kompany.