Menu
Luciano Spalletti er ferdig som Napoli-trener. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB

Napoli-sjefen fikk oppsiktsvekkende avskjedsgave – tjuvgods ble levert i retur

Luciano Spalletti har gjort braksuksess med Napoli i italiensk fotball denne sesongen. Nå har supporterne vist sin takknemlighet på en helt spesiell måte.

Av NTB | 07.06.2023 10:28:56

Kriminalitet og rettsvesen: Spalletti ledet nylig Napoli til et svært etterlengtet seriemesterskap. I Champions League ble det kvartfinalespill, hvilket også bidro til å gjøre sesongen svært minneverdig.

Nylig ble det kjent at Spalletti tross suksessen forlater Napoli i sommer. Det har fått en gruppe av klubbens mest ihuga supportere til å innfri et helt spesielt løfte.

En rekke italienske og internasjonale medier, blant dem Gazzetta dello Sport, har publisert en video av at flere titalls maskerte fans overleverer en stor pakke i Napolis farger til den avtroppende treneren. Den viser seg å inneholde et bilratt og et knippe CD-plater.

Spalletti bryter ut i latter når han ser innholdet, som har en helt spesiell historie bak seg. I 2021 ble nemlig den da ferske Napoli-treneren frastjålet sin elskede bil, en Fiat Panda. I etterkant av tyveriet dukket det opp et banner blant Napoli-fansen, der det het at bilen ville bli levert tilbake dersom Spalletti forlot trenerjobben.

Bakteppet var at trenerprofilen innledningsvis ikke lyktes spesielt godt etter å ha blitt ansatt foran 2021/22-sesongen. Det skapte stor frustrasjon hos supporterne.

Nå som karrieren hans i Napoli er over, har altså supporterne holdt ord og levert tilbake «bilen» og noe av dens innhold.

Også da gaven ble overrakt hadde fansen med seg et banner. Der het det at rattet er alt som er igjen av det stjålne kjøretøyet.

Napoli-treneren lo godt da han leste teksten som fulgte med den spesielle presangen. Der het det blant annet også at «Du er i våre hjerter, Luciano».

(©NTB)

Flere nyheter: